Lézerterápia

Lézerterápia felsőfokon!

A K-Laser® K-CUBE SERIESTM a legfejlettebb elérhető lézerterápiás eszköz, olyan erősséggel és sokoldalúsággal, mely lehetővé teszi számos állapot kezelését. A K-Laser® K-CUBE SERIESTM készüléket egyszerű használatra és a klinikai eredmények maximalizálására tervezték.

A gyógyászati lézerek a leggyorsabban fejlődő ág az állatorvosi és humán gyógyászati piacon. Popularitásuk egyre nő könnyű kezelésük, hatékonyságuk és páratlan teljesítményüknek köszönhetően a fájdalomcsillapítás és sebgyógyítás számos gyógyászati területén. A K-LaserUSA 2005 óra vezeti a piacot, s folyamatosan fejleszti technológiáját, hogy az megfeleljen a fejlődő lézeres biostimulációs kutatásoknak. A K-LaserUSA által bemutatott K-CUBE SERIESTM lézer a világ első 4 hullámhosszú gyógyászati lézere.

A különböző hullámhosszú lézerfények különböző testpontokra vannak hatással. Eddig a műszaki nehézségek csökkentették a több hullámhosszú fényforrások használatának hatékonyságát az összetett gyakorlati alkalmazáskor. A jelenleg legkorszerűbb terápiás lézerek két különálló hullámhosszt képesek termelni a fényspektrum azon részén, ahol a test a legáttetszőbb (a legmagasabb penetrációs tulajdonságai miatt), és ahol megfelelő a hasznos biológiai enzimek felszívódása.

A K-LaserUSA nem csak egy következő szintre lépett, de úttörője lett egy teljes paradigmaváltásnak az erős lézertechnológia felé, és így az egyébként is sikeres technika a magas szintű kutatásnak és a mérnöki szaktudásnak köszönhetően lesz még össze szedettebb, intuitívabb, erősebb és hatékonyabb.

Szakrendelések

Fizioterápia

Ultrahang diagnosztika

Reumatológia

Masszázs

Kapcsolat

Hétfő: 8:00 - 20:00
Kedd: 8:00 - 20:00
Szerda: 8:00 - 20:00

Csütörtök: 8:00 - 20:00
Péntek: 8:00 - 20:00